Филмът Барби“ остана начело на бокс-офис класацията на Северна Америка

...
 
Филмът Барби“ остана начело на бокс-офис класацията на Северна Америка
Коментари Харесай

Филмът „Барби“ остава начело на бокс-офис класацията

 

Филмът „ Барби “ остана отпред на бокс-офис класацията на Северна Америка за четвърта поредна седмица с доходи от 33,7 милиона щатски $, заяви Българска телеграфна агенция.

Филмът на режисьорката Грета Гъруиг надвиши доходи от 500 милиона щатски $ в Северна Америка седмица, откакто мина границата от един милиард щатски $ в света.

„ Опенхаймер “ – вторият участник в дуета „ Барбенхаймер “, се завърна на второ място, откакто предходната седмица слезе на трето. Приходите от него са 18,8 милиона щатски $ за уикенда и общо 264,3 милиона щатски $ в Северна Америка.

Конкуренцията на водещата двойка е слаба. Единственият огромен дебют за седмицата – филмът на ужасите „ Последното пътешестване на Деметра “, е на пета позиция в бокс-офис класацията на Северна Америка с доходи от 6,5 млн. щатски $ за премиерния уикенд. Шестото място в бокс-офис класацията на Северна Америка е за „ Привидения в къщата “ с доходи от 5,6 милиона щатски $.

Продукцията „ Костенурките нинджа: Пълен безпорядък “ завоюва 15,6 млн. щатски $ на вътрешния пазар през втория си уикенд и зае трето място, а „ Мега звяр 2: Падината “ донесе 12,7 млн. щатски $, като слезе от второ на четвърто място през втората си седмица в кината.

„ Барби “ е на път да се трансформира в най-касовия филм за 2023 година Общите му доходи от 526,3 млн. щатски $ на вътрешния пазар и 1,18 милиарда щатски $ в международен мащаб са на второ място след „ Супер Марио Bros.: Филмът “, който напролет завоюва 574,2 млн. щатски $ в Северна Америка и 1,358 милиарда щатски $ в международен мащаб. Това е и втората най-печеливша продукция в историята на „ Уорнър Брос. “, отстъпвайки само на „ Хари Потър и даровете на гибелта: част 2 “ от 2011 година

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР